TERVETULOA
Marja-Sinikka Tuhkanen-Mattilan infosivuille!

Uutiset

19.9.2019Pyöräily on erinomainen kestävyyskunnon kohottaja!Lue lisää »11.9.2019YKSINÄISYYS on voimakkaasti eriarvoistava ja yhteiskunnallisesti kallis asia!Lue lisää »9.9.2019Lukutaidon merkitys kasvaa, mutta taso heikkenee!Lue lisää »7.9.2019Kaupunkien nopeusrajoitus tulisi laskea 30 kilometriin tunnissaLue lisää »5.9.2019Syksyn sato talteen Marttojen tyyliinLue lisää »21.8.2019Kassalla rupattelu lisää onnellisuutta siis EI itsepalvelukassoille!Lue lisää »19.8.2019Maaseudun taksikuski on vanhuksen mukana lääkärissä, kaupassa ja kahvipöydässäLue lisää »2.8.2019Kuinka moni on tajunnut jättää kissavideot katsomatta? Suomalaiset pahimpia videoiden kuluttajia!Lue lisää »1.8.2019Onnellisuus on ikioma voimavara!Lue lisää »18.7.2019Luonnosta voimaa ja herkkuja pöytään.Lue lisää »

Pikakysely

Mikä on mielestäsi paras vuodenaika?

Värikkäitä ja mukavia syyspäiviä!

"Syksyllä leikkivät ilmoissa päivän säteet, niinkuin kultaiset kielet sois. Niinkuin poreilis sävelet vielä, lintujen jotka jo lensi pois."
Kynttila_illallinen_520X370.jpg
Motto: Ilahdu pienistä arjen asioista niin voit iloita usein!

marja-sinikka

Marja-Sinikka Tuhkanen-Mattila, KM, MBA, projektipäällikkö

MBA, Master of Business Administration, Programme in Entrepreneurship and Business Competence (Liiketaloustieteen maisteri)
MA, Master of Arts, Adult education (KM Kasvatustieteen maisteri, KK Kasvatustieteen kandidaatti)
BA, Bachelor of Arts Education and Information
BA, Bachelor of Administrative Sciences
Study Programme in Business Administration 
Study Programme in Information Technology Services and Marketing and in Information Systems Development 
Study Programme in Tourism Activities

Lapsiasiahenkilö/ lapsiasiamies, Osaamis ja elinkeinolautakunta Tampere, Suomen vanhempainliitto, European Parents' association EPA,  Tampere ev.lut seurakuntayhtymä, Yhteinen kirkkovaltuusto, Järjestelytoimikunta, Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto, Kasvatustyön asiantuntijaryhmä, Tampereen Seuraparlamentti liikuntafoorumi, MediakasvatusseuraSara Hildenin taidemuseon johtokunta, Lavis-ohjaaja yms.


Uutiset

Pyöräily on erinomainen kestävyyskunnon kohottaja! (19.09.2019)
Pyöräily on tehokasta. Se ylläpitää ja kehittää sydämen ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä suorituskykyä. Pyöräillessä valtaosan..

YKSINÄISYYS on voimakkaasti eriarvoistava ja yhteiskunnallisesti kallis asia! (11.09.2019)
Tiesitkö, että joka viides suomalaislapsi on yksinäinen. Liian moni! Lapsilla ja nuorilla on toive ystävästä, joka välittäisi ja pitäisi..

Lukutaidon merkitys kasvaa, mutta taso heikkenee! (09.09.2019)
10 FAKTAA LUKEMISESTA  Lukukeskuksen vuosittain julkaisema 10 faktaa lukemisesta -tietopaketti tarjoaa tilannekuvan Suomen lukutaidosta ja lukemisesta..

Kaupunkien nopeusrajoitus tulisi laskea 30 kilometriin tunnissa (07.09.2019)
Jo yhden kilometrin nopeuden lisäys nostaa jalankulkijan kuolemanriskiä keskimäärin 11 prosenttia.  Liikenneturvallisuutta tutkivan professori Jake Olivierin mukaan..

Syksyn sato talteen Marttojen tyyliin (05.09.2019)
Kesän ja syksyn metsän sekä puutarhan antimia korit pullollaan, mutta ovatko ideat niiden hyödyntämiseen vähissä? Onneksi meillä on joukko aktiivisia taitajia..

Kassalla rupattelu lisää onnellisuutta siis EI itsepalvelukassoille! (21.08.2019)
Tutkimuksen mukaan myös tuiki tuntemattoman kanssa puhuminen lisää onnellisuutta, jos keskustelee aivan kuin kyseessä olisi puolituttu. Kanadalaistutkimuksen..

Maaseudun taksikuski on vanhuksen mukana lääkärissä, kaupassa ja kahvipöydässä (19.08.2019)
Entistä huonokuntoisemmat vanhukset turvautuvat tuttujen taksinkuljettajien apuun monissa arjen asioissa. Taksiyrittäjä Paula Markko tietää olevansa tärkeä..