Ruusuja_shampanjaa2.jpg

Motto: Ilahdu pienistä arjen asioista niin voit iloita usein!

marja-sinikka

Marja-Sinikka Tuhkanen-Mattila, KM, MBA, projektipäällikkö

MBA, Master of Business Administration, Programme in Entrepreneurship and Business Competence (Liiketaloustieteen maisteri)
MA, Master of Arts, Adult education (KM Kasvatustieteen maisteri, KK Kasvatustieteen kandidaatti)
BA, Bachelor of Arts Education and Information
BA, Bachelor of Administrative Sciences
Study Programme in Business Administration 
Study Programme in Information Technology Services and Marketing and in Information Systems Development 
Study Programme in Tourism Activities

Lapsiasiahenkilö/ lapsiasiamies, Osaamis ja elinkeinolautakunta Tampere, Suomen vanhempainliitto, European Parents' association EPA,  Tampere ev.lut seurakuntayhtymä, Yhteinen kirkkovaltuusto, Järjestelytoimikunta, Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto, Kasvatustyön asiantuntijaryhmä, Tampereen Seuraparlamentti liikuntafoorumi, MediakasvatusseuraSara Hildenin taidemuseon johtokunta, Lavis-ohjaaja yms.


Uutiset

Syksyn valoa! (18.08.2023)
Sytytän sinulle kynttilän, keskelle hämäryyttä. Sytytän kynttilän loistamaan iloa, ystävyyttä. Sytytän sinulle kynttilän, näetkö viestini hennon? Kuuletko..

Lukutaidon merkitys kasvaa, mutta taso heikkenee! (04.08.2023)
10 FAKTAA LUKEMISESTA  Lukutaidon merkitys kasvaa mm SOME käytön takia, mutta taso heikkenee! Lukukeskuksen vuosittain julkaisema 10 faktaa lukemisesta..

Viljat, marjat ja porkkanat talteen (30.07.2023)
Syksy on sadonkorjuuaikaa. Leikkuupuimurilla korjataan siemensato. Leikkuupuimuri on varsinainen monitoimikone. Se niittää kasvuston ja kuljettaa sen sisäänsä..

Nuoret kaipaavat eniten arkista yhdessäoloa vanhempiensa kanssa. Lue vinkit arkeen. (30.07.2023)
Ihan tavallista arkista yhdessäoloa! Ei kalliita lahjoja tai eksoottisia matkoja. Näin kertoo kyselytutkimus. Sen mukaan viidennes 15–17-vuotiaista on myös..

Emme opiskele koulua vaan elämää varten "Non scholae, sed vitae discimus? (21.07.2023)
Lukiossa liikaa turhia kursseja (yhteiskuntaoppi, kielet yms.), totesi tamperelainen paikallispoliitikko ja rehtori (AL). Näinkö meidän nuoria ohjeistetaan asennoitumaan..