TERVETULOA
Marja-Sinikka Tuhkanen-Mattilan infosivuille!

Uutiset

9.7.2019Tango hurmaa, mutta onkos tanssi tehokasta kuntoliikuntaa vai vain joutavanpäiväistä hiihtelyä parketilla?Lue lisää »8.7.2019YKSINÄISYYS on voimakkaasti eriarvoistava ja yhteiskunnallisesti kallis asia!Lue lisää »4.7.2019Muovi edustaa kerskakulttuuria, suomalaisfirmalta vaihtoehto muovihaarukoille!Lue lisää »27.6.2019Kuinka moni on tajunnut jättää kissavideot katsomatta? Suomalaiset pahimpia videoiden kuluttajia!Lue lisää »10.6.2019Pönttöbongattuja ja pihassa oleilevia lintujaLue lisää »7.6.2019Lintuja bongaamaan pöntöille pihassa ja muualla!Lue lisää »4.6.2019Kiva kun ruotsin kielen asema yo-kirjoituksissa palautettiin!Lue lisää »27.5.2019Kolme neljästä valmis siirtämään koululaisten kesälomiaLue lisää »27.5.2019Koululaisten kesäloman ajankohtaa siirrettävä - takaisin kouluun ELOKUUN LOPUSSA!Lue lisää »

Pikakysely

Mitä harrastat vapaa-aikana?

Mukavaa kesää & iloisia suvijuhlia!

On rakkaus aurinko. Sen kimallus on ikuisuuden hehkun heijastus. Ihana onnenlintu, joka laulaa ilojen puussa - se on rakkaus!

Tete_runsaasti_520X340.jpg

Motto: Ilahdu pienistä arjen asioista niin voit iloita usein!

marja-sinikka

Marja-Sinikka Tuhkanen-Mattila, KM, MBA, projektipäällikkö

MBA, Master of Business Administration, Programme in Entrepreneurship and Business Competence (Liiketaloustieteen maisteri)
MA, Master of Arts, Adult education (KM Kasvatustieteen maisteri, KK Kasvatustieteen kandidaatti)
BA, Bachelor of Arts Education and Information
BA, Bachelor of Administrative Sciences
Study Programme in Business Administration 
Study Programme in Information Technology Services and Marketing and in Information Systems Development 
Study Programme in Tourism Activities

Lapsiasiahenkilö/ lapsiasiamies, Osaamis ja elinkeinolautakunta Tampere, Suomen vanhempainliitto, European Parents' association EPA,  Tampere ev.lut seurakuntayhtymä, Yhteinen kirkkovaltuusto, Järjestelytoimikunta, Tampereen Tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto, Kasvatustyön asiantuntijaryhmä, Tampereen Seuraparlamentti liikuntafoorumi, MediakasvatusseuraSara Hildenin taidemuseon johtokunta, Lavis-ohjaaja yms.


Uutiset

Tango hurmaa, mutta onkos tanssi tehokasta kuntoliikuntaa vai vain joutavanpäiväistä hiihtelyä parketilla? (09.07.2019)
Tanssi parantaa kestävyyttä ja lihasvoimaa. Se kehittää notkeutta, koordinaatiota, reaktiokykyä ja joustoa. Tanssiliikunta lisää kestävyyskuntoa! Tanssiliikunta..

YKSINÄISYYS on voimakkaasti eriarvoistava ja yhteiskunnallisesti kallis asia! (08.07.2019)
Tiesitkö, että joka viides suomalaislapsi on yksinäinen. Liian moni! Lapsilla ja nuorilla on toive ystävästä, joka välittäisi ja pitäisi..

Muovi edustaa kerskakulttuuria, suomalaisfirmalta vaihtoehto muovihaarukoille! (04.07.2019)
Kesän hyvä uutinen - nimittäin, että puukuidusta tehdään meillä Suomessa kertakäyttöaterimia ensimmäisenä maailmassa mittavasti.  ..

Kuinka moni on tajunnut jättää kissavideot katsomatta? Suomalaiset pahimpia videoiden kuluttajia! (27.06.2019)
Neljän päivän leffaputki voi vastata päästöiltään lentomatkaa Helsingistä Tukholmaan – "Epämiellyttävä totuus, josta ei haluta puhua". Ilmastonmuutos on herättänyt..